Regisztráció Elfelejtett jelszó BelépésHungarian - Hungary

EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ WEBOLDAL CSATLAKOZÓ OLDALA

EGYEDÜLÁLLÓ KÖZÖSSÉG A BOLDOG ÉLET ÉS AZ ARANYOR ELÉRÉSÉHEZ!
MOST KÉRJ DÍJ ÉS KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜLI HOZZÁFÉRÉST A PPH, SZEDLACSIK MIKLÓS BOLDOGSÁG-SPECIALISTA MESTER-COACH, ÉS A NYÍLT AKADÉMIA KÖZÖS, EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ, TUDATOSSÁGFEJLESZTŐ WEBOLDALÁHOZ!

Coach képzés, Mester-coach képzés, Aranykorra felkészítés, Fényküldöttek, illetve Fénymunkások tobábbképzése, egy helyen.
A weboldalunkon fellelhető információk segítenek az ember és életismeretben, az élethelyzetek helyes kezelésében, a problémák megoldásában, illetve megelőzésében, a célok megvalósításában, továbbá a coach hivatás és a szeretettel, egészséggel, jóérzéssel, elismeréssel, szabadsággal, anyagiakkal és boldogsággal teli élet elérésében.

Alapításunk óta több ezer vállalkozásnak és többszázezer egyénnek segítettünk már, hogy könnyebben boldoguljanak az életükben.

Garantáljuk, hogy adataidat bizalmasan kezeljük, csak információ küldés érdekében kértük, másra nem használjuk fel és nem adjuk ki harmadik félnek.
Ha azt szeretnéd, bármikor töröl(tet)heted magadat a weboldalunkról.

A WEBOLDALUNK DÍJ ÉS KÖTELEZETTSÉG MENTES HASZNÁLATÁÉRT ADJ MEG EGY PÁR ADATOT ÖNMAGADRÓL!

ADATKÉRÉS A WEBOLDAL HASZNÁLATÁHOZ ajánló:

A * (csillaggal) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 
  Nyilatkozat:
  • Nyilatkozom, hogy az Adatkezelési szabályzat tartalmát megértettem.
  • "Nyilatkozom, hogy az adataim megadásával hozzájárulok a további információk email címemre elküldéséhez." (2001. évi CVIII, 2008. évi XLVIII, 2011. évi CXII. törvény)
  Fontos információk:
  • HA KITÖLTÖTTED AZ ADATOKAT, KATTINTS AZ „Adatok elküldése” GOMBRA! EZT KÖVETŐEN KAPSZ EGY A WEBOLDALUNRA BELÉPÉSI ADATAIDAT TARTAMAZÓ EMAILT, AMIT KERESS MEG A LEVELEZŐ PROGRAMODBAN!
  • Információt tartalmazó email üzeneteket legalább 2 naponta küldünk.
  • Előfordulhat, az is hogy a saját levelező programod beállítása miatt, a SPAM vagy LEVÉLSZEMÉT mappába helyeződik a levelü(ei)nk. Kérjük, hogy - ebben az esetben - a leveleződet állítsd be úgy, hogy leveleink ne a SPAM mappába érkezzenek!

Nem lehet azonosítani az ajánlót

©2018 pph.hu
Szedlacsik Miklós