EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ WEBOLDAL CSATLAKOZÓ OLDALA

KÜLÖNLEGES ALKALOM A BOLDOG ÉLET ELÉRÉSÉHEZ!
MOST KÉRJ DÍJ ÉS KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜLI HOZZÁFÉRÉST A PPH, SZEDLACSIK MIKLÓS BOLDOGSÁG-SPECIALISTA MESTER-COACH, ÉS A NYÍLT AKADÉMIA KÖZÖS, EMBER ÉS ÉLETJOBBÍTÓ, TUDATOSSÁGFEJLESZTŐ WEBOLDALÁHOZ!

A weboldalunkon fellelhető információk segítenek az ember és életismeretben, az élethelyzetek helyes kezelésében, a problémák megoldásában, illetve megelőzésében, a célok megvalósításában, továbbá a coach hivatás és a szeretettel, egészséggel, jóérzéssel, elismeréssel, szabadsággal, anyagiakkal és boldogsággal teli élet elérésében.
Alapításunk óta több ezer vállalkozásnak és többszázezer egyénnek segítettünk már, hogy könnyebben boldoguljanak az életükben.

Garantáljuk, hogy adataidat bizalmasan kezeljük, csak információ küldés érdekében kértük, másra nem használjuk fel és nem adjuk ki harmadik félnek.
Ha esetleg nem lennél elégedett velünk, töröltetheted magadat a weboldalunkról, ekkor az adataidat töröljük.

A WEBOLDAL DÍJ ÉS KÖTELEZETTSÉG MENTES HASZNÁLATÁÉRT ADJ MEG EGY PÁR ADATOT ÖNMAGADRÓL!

ADATKÉRÉS A WEBOLDAL HASZNÁLATÁHOZ (Ha még nem regisztráltál)

Személyes adatok
Fiók adatok
* Kötelező mező

OLVASS TOVÁBB!

  ADATKEZELÉS       (Az adatkezelési szabályzatért kattints ide!)

  • HA KITÖLTÖTTED AZ ADATOKAT, KATTINTS AZ ALÁBBI „Mehet” GOMBRA! EZT KÖVETŐEN KAPSZ EGY MEGERŐSÍTŐ ÉS BEFEJEZŐ EMAILT, AMIT KERESS MEG A LEVELEZŐ PROGRAMODBAN!

  • Információt tartalmazó email üzeneteket legalább 2 naponta küldünk.
  • Előfordulhat, az is hogy a saját levelező programod beállítása miatt, a SPAM vagy LEVÉLSZEMÉT mappába helyeződik a MEGERŐSÍTŐ ÉS BEFEJEZŐ levelünk. Kérjük, hogy - ebben az esetben - a leveleződet állítsd be úgy, hogy leveleink ne a SPAM mappába érkezzenek!

  • Nyilatkozat:
    "Nyilatkozom, hogy az adataim megadásával hozzájárulok a további információk email címemre elküldéséhez." (2001. évi CVIII, 2008. évi XLVIII, 2011. évi CXII. törvény)

©2021 pph.hu
Szedlacsik Miklós